Energia Creației Gradul 1 / 2021

21.06.2021 20:00

Cursul de ENERGIA CREAȚIEI Gradul 1 ofera cursantului informatiile necesare pentru o fi permanent SĂNĂTOS și pentru a se ajuta pe sine și pe alții să fie sănătoși.

La acest Grad, se invata

Tehnica Vindecătoare a Dacilor (T.V.D.) și

Tehnica Relaxării Tibetane(T.R.T.)

Tehnica Vindecătoare a Dacilor (T.V.D.)  și

T.R.T. sunt tehnici CARE FAC BINE NECONDITIONAT. Cele două tehnici TVD și TRT pot fi insusite de orice om indiferent dacă are calități paranormale sau nu. Este o Cunoaștere ce oferă cursantului posibilitatea (prin cele patru chei- acordaje daruite), să poată optimiza manifestarea ENERGIEI CREAȚIEI la nivelul VIULUI .

 

T.V.D. și T.R.T. aplicate, realizează ARMONIZAREA energiei întregului Sistem Viu al Omului REALIZAND ÎNTĂRIREA Sistemului Imunitar, avân ca rezultat optimizarea vindecări prin creșterea lăuntrică și Înălțarea Constiinței

Acordajele primite de cursanti la Gr.1 sunt pentru totdeauna iar eficiența T.V.D. și T.R.T. va crește direct proporțional cu frecvența utilizării acestor tehnici.

Este o Cunoastere care poate fi folosita întreaga Viață. Cu cât vor fi folosite mai mult cu atat Energia va deveni mai abundentă și mai folositoare.

Tehnica Vindecătoare a Dacilor și Tehnica Relaxării Tibetane pot fi folosite în orice situație realizand:

 Întărirea Sistemului Imunitar

 Eliminarea Stresului

 Aplanarea conflictele emoționale, oboseala, anxietatea, depresia, mania, frica

 Incărcarea Corpului Enegetic, NECESAR Intregului Sistem Viu pentru echilibrare si optimizare si tuturor proceselor metabolice.

 Armonizarea si sustinerea oricarei forma de manifestare a VIULUI, Nasterea, Trairea si Plecarea in cealalta dimensiune.

Folosirea PREVENTIVA a T.V.D.-ului și a TRD-ului este utila pentru menținerea si refacerea energetică a întrgului Sistem Viu evitând eventualele dezechilibre ce pot apare ca urmare a confruntarilor Zilnice.

Data: 21.06.2021

Înscrieri la 0752 543 008 

ONLINE