ENERGIA CREAȚIEI GRADUL 2 / 2021

12.07.2021 20:00

La  Gradul 2, Acordajul care se face potențează capacitatea

 palmelor de a accesa nivele și mai profunde ale Sursei Interioare de Energie.

 Prin acest Acordaj, toate Chakrele încep  să vibreze mai înalt, ceea ce  conduce la deschiderea unui și mai mare grad de întelegere și de percepere a vieții. 

 Prin cele 3 SIMBOLURI UNIVERSALE care se învață la acest grad și ALGORITMII  DE  DIRECȚIONARE a Energie Creației

-         se poate susține orice Ființă sau Eveniment, de la distanță,

-         se poate potența procesul de vindecare karmic,

direcționand Energia Creației către Trecut pentru a vindeca cauzele profunde ale problemelor de astazi, indiferent de natura lor.

-         se poate  da șansa evenimentelor viitorului să se manifeste ca elemente ale   

                   Binelui Cosmic 

        Dacă la Gradul 1 se atinge cu Palmele Activate, la nivelul Gradului 2  atingem cu Palmele Păcii și putem  susține manifestarea Binelui fără limite.

     Pentru cei care nu știu, SIMBOLURILE sunt CHEI secrete care rezonează cu Energia Creației din noi aflată pe cea mai înaltă treaptă a frecvenței de vibrație  -  Lumina Necreată.

     Ele sunt cele mai înalte vibrații ale Planurilor Superioare pe care Omul le-a cunoscut prin revelație,  în mod sigur, care conduc catre Misterul profund care a creat VIAȚA.

SIMBOLURILE UNIVERSALE   SUNT CHEI CARE PUN ÎN MIȘCARE - LUMEA ENERGETICĂ -  

    Ele sunt purtătoare de Informație Cosmică si generatoare de Lumină. Cele 3 Simboluri care se învață la Gr.2 susțin procesul de transformare  personal sau al oricui dorim, procesul de Trezire Interioară și asigură Protecția si menținerea rezonanței cu tot ce ne înconjoară.