ARMONIA

www.youtube.com/watch?v=3h24YZBK74Y

    Toată Lucrarea Lui Dumnezeu se auto-defineşte, prin propagarea continuă în cosmos, a tuturor Sistemelor Enercetico Informaționale(SEI)  concepute şi realizate  Armonios de Tatăl Ceresc

Cosmosul este alcătuit din EP(Existențe Primordiale=cea mai mică entitate Potențial Posibilă) configurate  într-o imensă diversitate de SEI(Sisteme-Energetico-Informaționale) şi informaţiile care circulă de la un capăt la celălalt al acestuia.

Dar mai înainte am să dau definiţia iubirii, a iubirii necondiţionate:

    Iubirea necondiţionată  însemnă  a te da pe tine, înseamnă a te identifica  întru totul cu persoana iubită  făcând un singur tot, aşa cum Dumnezeu S-a dat pe Sine oamenilor pentru ca aceştia să conştientizeze NATURA  lor DIVINĂ şi Omniprezenţa Lui Dumnezeu.

   Armonia = Procesul de cedare (dăruire) cu iubire necondiţionată - reciprocă şi de buna voie  a algoritmilor, informaţiilor şi energiilor între elementele unui sistem, (între membri ce compun o familie, o naţiune, un popor, o societate, O Planeta , Un Univers, Întregul Cosmos) rămânând stabil în acelaşi timp , dezvoltându-se cu tendinţa către perfecţiune.

 Altfel spus,sintetic

    Armonia = echilibru + iubire + credinţă   

Extrapoland la dimensiunea celui mai mare Sistem, putem da urmatoarea definiţie pentru:

Armonia Divină = Procesul de cedare (dăruire) cu iubire necondiţionată reciprocă şi de bună voie a algoritmilor informaţiilor şi energiilor,  între Sistemele Energetico-Informaţionale de la cele mai simpe la cele mai complexe care alcătuiesc Cosmosul , cu scopul dezvoltării şi evoluţiei acestuia către Perfecţiunea Divină.

      Menţinerea Armoniei în casa sufletului nostru asigură permanent conectarea la sursa de energie inepuizabilă a Tatălui Ceresc, atât de necesară omului pentru a fi sănătos. Nici o altă sursă de energie nu este aşa de preţioasă ca cea a Tatălui Ceresc la care ne conectăm atunci când suntem armonioşi, prin procesul de rezonanţă, dintre Tatal Ceresc (SURSA-EMITĂTORUL ENERGIEI VITALE) şi Omul (RECEPTORUL)(apare Fenomenul Inedia).

       Deci pentru a fi Sănatoşi şi Veşnic Tineri trebuie sa fim permanent acordaţi pe frecvenţa de rezonanţă a ARMONIEI.

 Pot afirma că realizarea armoniei interioare pe frecvenţa de rezonantă a Tatălui, a energiei emise de acesta permanent, către întreaga sa lucrare cosmică, constituie Secretul Tinereţii fără Bătraneţe şi Al Vieţii fără de Moarte! (Rugaţi-vă neîncetat)

      Și acum dragii mei cititori, dragii mei  iubitori de Țară, Popor și Neam - Frați și Surori întru Dumnezeire Gândiți-vă, dacă: 

-  într-o familie toți membri acesteia ar realiza ARMONIA conform celor afirmate mai sus, ce FAMILIE FERICITĂ ar FI. Dar dacă 

-  într-o clasă   elevii  ar respecta regula ARMONIEI, acea clasă ar devenii prima din acea școală. Dar dacă

-  într-o școală  toate clasele ar respecta regula ARMONIE, acea școală ar devenii prima pe județ, sector. Dar dacă 

-  într-un județ sau sector toate școlile ar respecta regula ARMONIEI, ACEL județ sau sector ar deveni primul pe țară. Dar dacă

-  în ROMÂNIA toate școlile , facultățile, academiile, instituțiile statului si intreprinderile  acestuia si cele private ar respecta regula ARMONIEI, ROMÂNIA AR DEVENII PRIMA DIN LUME. Dar dacă toate ȚĂRILE DIN LUME ar respecta *ARMONIA*

   PLANETA TERRA AR DEVENII RAIUL PE PĂMÂNT. AMIN. AMIN. AMIN.  

ȘTIȚI VOI PE CINEVA CARE SE OPUNE CU ÎNDÂRJIRE ULTIMEI AFIRMAȚII??? 

TOȚI CEI CARE SE OPUN ARMONIEI ȘI FAC VOIA CELUIA PE CARE TOCMAI L-ATI NUMIT IN MINTEA VOASTRĂ SUNT : 

- FIE BOLNAVI,

- FIE REDUȘI MINTAL,

- FIE IGNORANȚI,

- FIE FOARTE SLABI LA SUGESTIILE PICURATE ÎN URCHILE LOR DE CEL CARE SE OPUNE LUI DUMNEZEU.

 

( Putem spune  că prin acordare noastră  pe frecvenţa de emisie a energiei TC care nu este altceva decăt frecvenţa armoniei, putem realiza Fenomenul Inedia)!

Fragment din cartea:

 ȘTIINȚA ŞI TAINELE VINDECĂRII

 

AVE MARIA

www.youtbe.com/watch?v=FUnrLMvpQLk