PSIHOPANDEMIA 

- O MASCARADĂ MONDIALĂ -

FĂRĂ MASCĂ 

La interviul luat de jurnalistul Pompiliu Diplan doctorului 

Răzvan Constantinescu întrebându-l, 

 

cum se vede din interiorul SISTEMULUI MEDICAL  această stare precară din  ROMÂNIA,

acesta face următoarele declarații:

 

susținând cu argumente medicale 

această mascaradă mondială.

Aici aveți linkul

www.youtube.com/watch?v=ry0az0-zGUA

 

CONTROVERSA PRIVIND  INEXISTENȚA VIRUSULUI  COVID-19.

BANDIȚII AU MINȚIT ȘI ÎNTEMNIȚAT ÎNTREAGA OMENIRE.

TESTELE COVIDICE NU POT SPUNE DACĂ

CINEVA ESTE BOLNAV SAU NU!

E cazul să înțelegem: TRĂIM SCANDALUL COVID-19, NU PANDEMIA COVID-19. Testul PCR-Covid-19 a fost inventat în lipsa coronavirusului respectiv. FRAUDULOSUL EDIFICIU AL SCANDALULUI COVID SE PRĂBUȘEȘTE. De aceea, guvernele ipocrite întrețin scandalul și fac exces de zel. Pentru ele, nu există întoarcere. Deci umflă cifrele, spitalizează forțat, îmbolnăvesc deliberat oamenii, ucid pe unii dintre ei, pentru ca scandalul să continue. Așa cere oculta mafiotă mondială guvernelor subordonate.

”Știm ce facem, dar nu avem virusul la îndemână”, spun savanții, de când cu invenția-construcția științifico-demențială a virusului HIV, în anii 1980. Dezideratul mafioto-guvernamental al pande­miei este mai vechi. Am arătat că CDC-ul (Centre of disease Control, USA) a recunoscut, în iulie 2020, că nu a avut virusul SARS-COV-2, care nu a fost disponibil. Rappoport vorbește de aceasta în documentul  https://www.fda.gov/media/134922/download care, la pagina 39 spune:

Sensibilitatea analitică a evaluărilor rPT-PCR a fost determinată la limita studiilor de detecție. Întrucât niciun izolant cuantificat al virusului 2019-nCoV nu-i disponibil, încercările prevăzute pentru detecția ARN-ului său au fost testate cu stocuri tipice de ARN, transcrise în vitro…”.

Asta înseamnă că, până în iulie 2020 nu s-a putut obține un exemplar al virusului. Cu alte cuvinte, virusul nu a putut fi izolat de restul universului. Dacă nu a putut fi izolat, înseamnă că nu a fost obținut, deci nimeni nu poate dovedi existența lui! Ce au făcut Chinezii la Wuhan? De ce i-au finanțat Americanii? Ce a brevetat Institutul Pasteur, încă din 2003? Iată probleme pe care, într-o zi, serviciile secrete le vor scoate la lumină. Dacă președintele Trump va duce la capăt operațiunea de Schimbare la Față a Statelor Unite.

aici avem și linkul

www.incorectpolitic.com/controversa-privind-inexistenta-virusului-covid-19/

 

și acum priviți oameni buni, cum respectă legea și deciziile de purtare a măștii, chiar de cei care ne conduc și  au emis aceste restricți. Dar se vede treaba că, restrictia este doar prntru prostime că virusul este dresat să nu-i atace pe ei ci doar norodul.

CONCLUZIA O TRAGE FIECAR DUPĂ GRADUL DE ÎNȚELEGERE REAL A SITUAȚIEI MONDIALE ȘI A ROMÂNIEI, CARE NU TREBUIE SĂ SE ARUNCE CU CAPUL ÎN GARD LA ORDINUL LUI ANGELA  MERKEL.