Terapii Holistice

Cuvantul "HOLISTIC" vine din franceza  " HOLISME"  inseamna TOTUL.

 Cand spun Terapie Holistica ma refer la acel gen de terapie A CAREI  ACTIUNE DE VINDECARE are in vedere cele trei corpuri principale ale structurii umane: 

- corpul fizic

- corpul mental

- corpul spiritual

Cu alte cuvinte Terapia Holistica trateaza SI VINDECA Trupul, Mintea si Sufletul omului.

Zamolxe spunea novicilor urmatoarele:

Niciodata nu dai leacul de vindecare pana nu dai farmecul .

Farmecul fiind acea terapie de vindecare CARE ADUCE PACE SUFLETULUI  SI ECHILIBRAREA LA NIVEL MENTAL. Leacul este TERAPIA care accelereaza vindecarea trupuli si a mintii realizata de Terapia Farmecului.

Imbolnavirea omului incepe   cu imbolnavirea sufletului , ulterior daca nu se intervine pentru reechilibrarea acestuia, prin aducerea PACII IN CASA ACESTUIA , SE IMBOLNAVESTE SI STRUCTURA CORPULUI FIZIC PRIN APARITIA ANUMITOR AFECTIUNI IN DIFERITE ZONE ALE CORPULUI, INTERNE SAU EXTERNE. Integreaza in viata ta Terapiile Holistice, fie pentru mentinerea starii generale de sanatate fie pentru ameliorarea sau eliminarea stresului. Terapia holistica cu rezultate performante in vindecarea OMULUI este 

Tehnica Vindecatoare a Dacilor(T.V.D.) care combinata cu 

Tehnica Relaxarii Tibetane(T.R.T.) și cu cu

Tehnica Respirației Controlate(T.R.C)

avand o Credinta Neindoielnica - Puternica(CREDETI VOI IN INIMILE VOASTRE FARA SA VA INDOITI SI VETI SPUNE MUNTELUI CELUIA DIN ZARE SA SE MUTE SI SE VA MUTA) si nu in ultimul rand practicand si intelegand Puterea RUGACIUNI  acestea vor  vindeca Sufletul,Mintea si Trupul OMULUI.

Aceste trei tehnici

                                T.V.D.

                                T.R.T.

                                T.R.C.

TREBUIESC ÎNSUȘITE ȘI PRACTICATE ÎN TOATE SPITALELE DIN LUME.

iNAPOI   armonie3.webnode.ro/news/terapii-de-vindecare-holistica/