TRATAMENTE BIO și INFORENERGETICE

Mâncarea să-ți fie medicament și medicamentul mâncare!

Doresc să ajut pe toți cei care solocită ajutorul, privind vindearea lor sufletească si trupească.

Garantez vindecarea acelor bolnavi, care respectă  indicațiile date. Toate bolile, afecțiunile au leacuri.

Leacurile sunt venite de la Dumnezeu , Creatorul a tot ce mișcă și nu mișcă.

www.youtube.com/watch?v=n2mwFEIQfS4  

https://www.dcnews.ro/reflexoterapie-punctul-zu-san-li-care-trateaza-100-de-boli_461805.html

Punctul „Zu San Li” masat zilnic ,vindeca peste 100 de boli

  

Ca și tehnici terapeutice utilizez:

    - dialogul 

    - farmecul pentru vindecarea sufletului

    - curáțarea aurei

   - redresarea centrilor energetici 

   - echilibrarea energetică a întregului sistem viu 

    -  În situații extreme, exorcizări acolo unde este cazul.

Telefon 0752.543.008

 
 
 

TRATAMENTE NATURIESTE

Pelinul, planta-medicament care curăţă tot organismul. Metode perfecte de a ameliora afecţiuni hepatice şi diabetice

 

      

Indicat în afecţiunile hepatice şi diabetice, datorită calităţilor sale depurative, pelinul se bucură de aprecieri şi când vine vorba de alte alte afecţiuni, de edeme renale până la gastrite. Iar calităţile sale terapeutice îl recomandă inclusiv pentru creşterea rezistenţei organismului împotriva bolilor virale. Are însă şi contraindicaţii, aşa că ar trebui să-l folosim doar în cunoştinţă de cauză.

„Este un tonic amar, emanagog şi antihelmitic, colagog, antibacterian, antiseptic, schizoticid. La proprietăţile amare ale pelinului trebuie amintit şi un efect colotrop, stimularea funcţionalităţii vezicii biliare, ceea ce contribuie la îmbunătăţirea stării generale. Calităţile pelinului (pelinul alb) sunt date de principiile sale amare (absintină, artabsina, anabsintina, etc), ulei volatil, vitaminele B6 şi C, substanţe de natură carotenoidica, fitosteroli, lactone, acizi organici, şi nu numai ”, explică, pentru Adevărul, fitoterapeutul Elena Badea. În primul rând, pelinul este recunoscut pentru efectele terapeutice pe care le are în cazul afecţiunilor căilor gastro-intestinale. „Infuzia de pelin face curăţenie generală pe aceste căi, distrugând inclusiv viermii intestinali. Pelinul este folosit în mod curent în afecţiuni precum oxiuraza, edeme renale, gastrite hipoacide, anorexie, hemoroizi, constipaţii, răni greu vindecabile. Pelinul s-a dovedit a fi un bun remediu şi în tratamentul ficatului şi al bilei, dar şi în tratarea diabetului, această plantă având şi calităţi depurative”, explică specialistul.


 

În plus, pelinul întăreşte imunitatea organismului şi tocmai de aceea specialistul îl recomandă şi în  tratamentul pneumoniei şi gripei. Cum îl putem folosi Cea mai la îndemână de preparat este infuzia de pelin. „Avem nevoie de una-două linguriţe de frunze uscate, la o cană de apă clocotită. Se recomandă consumul a două ceaiuri pe zi, înainte de mese, pentru stimularea poftei de mâncare sau după mese, pentru alte afecţiuni din rândul celor amintite”, spune Elena Badea. Un alt produs fitoterapeutic, pe care putem să-l obţinem acasă este tinctura, preparată din 20 g herba uscată la 100 ml alcool. „Se administrează câte 15-20 picături într-o infuzie de mentă îndulcită cu miere de albine, cu 30 minute înainte de mese, ca aperitiv”, recomandă specialistul. Vinul de pelin este un alt produs cu efecte extraordinare pentru sănătate. Avem nevoie de cca 30 g vârfuri înflorite care se pun la macerat într-un litru de vin alb. Se consumă ca aperitiv şi tonic, câte un păhărel înainte de mese sau ca digestiv, după mese. Dintre produsele pe bază de pelin mai trebuie amintite pulberea din frunze uscate, recunoscută pentru efectele sale febrifuge şi vermifuge şi siropul digestiv şi vermifug (pregarat din 150 g vârfuri înflorite la 1000 ml apă fiartă şi 500 g miere). Pelinul şi-a demonstrat calităţile terapeutice şi în uz extern, putând fi folosit în băi locale, dar şi sub formă de comprese cu decoct pentru tratarea rănilor greu vindecabile, ulceraţii ale pielii şi înţepături de insecte, precum şi sub formă de cataplasme puse pe luxaţii şi umflături. La ce trebuie să fim atenţi Fitoterapeutul avertizează că, din cauza toxicitătii tuioninei, pelinul trebuie administrat cu prudenţă. „Curele cu produse din pelin nu trebuie să depăşească 8 zile. În doze mari, pelinul este toxic, din cauza uleiului volatil şi prezintă, în primă fază, o acţiune psihoexcitantă, convulsivă, narcotică, urmată de tremor, convulsii epileptiforme, stupoare şi inconştienţă. De asemenea, preparatele din pelin nu se administrează femeilor gravide şi celor care alăptează şi nici bolnavilor de ulcer”, încheie renumitul specialist, care recomandă consultarea unui medic, atunci când începem o cură cu această plantă.