ENERGIA CREAȚIEI GRADUL 2 / 2020

02.03.2020 19:00

La  Gradul 2, Acordajul care se face potenteaza capacitatea

 palmelor de a accesa nivele si mai profunde ale Sursei Interioare de Energie.

 Prin acest Acordaj, toate Chakrele incep  sa vibreze mai inalt, ceea ce  conduce la deschiderea unui si mai mare grad de intelegere si de percepere a vietii. 

 Prin cele 3 SIMBOLURI UNIVERSALE care se invata la acest grad și ALGORITMII  DE  DIRECTIONARE a Energie Creației

-         se poate sustine orice Fiinta sau Eveniment, de la distanta,

-         se poate potenta procesul de vindecare karmic,

directionand Energia Creației catre Trecut pentru a vindeca cauzele profunde ale problemelor de astazi , indiferent de natura lor.

-         se poate  da șansa evenimentelor viitorului să se manifeste  ca elemente ale binelui Cosmic.

        Daca la Gradul 1 se atinge cu Palmele Activate, la nivelul Gradului 2  atingem cu Palmele Pacii si putem  susține manifestarea Binelui fara limite.

     Pentru cei care nu stiu, SIMBOLURILE sunt CHEI secrete care rezoneaza cu Energia Creației din noi aflata pe cea mai inalta treapta a frecventei de vibratie  -  Lumina Necreată.

     Ele sunt cele mai inalte vibratii ale Planurilor Superioare pe care Omul le-a cunoscut prin revelatie,  in mod sigur, care conduc catre Misterul profund  care a creat Viata.

SIMBOLURILE UNIVERSALE  sunt cheile care pun in miscare Lumea Energetica.

    Ele sunt purtatoare de Informatie Cosmica si generatoare de Lumina. Cele 3 Simboluri care se invata la Gr.2 sustin procesul de transformare  personal sau al oricui dorim, procesul de Trezire Interioara si asigură Protectia si mentinerea rezonanței cu tot ce ne inconjoara.