TERAPII HOLISTICE DE VINDECARE 2020

12.02.2020 19:00

Ce sunt terapiile HOLISTICE?  armonie3.webnode.ro/terapii-holistice/

În cadrul terapiilor se va prezenta SALVESTROLUL MEDICAMENT NATURIST ANTITUMORAL ȘI MODUL CUM ACTIONEAZĂ ÎMPOTRIVA CANCERULUI, distrugand celulele CANCEROASE. CELULELE CANCEROASE SUN MARCATE DE sistemul imunitar cu IZOENZIMA CYP1B1, CARE ÎN REACTIE CU SALVESTROLUL UCIDE CELULELE CANCEROASE.              Și acum am sa va aduc la cunoștință un fapt de loc îmbucurător

Potrivit medicului Hardin B. Jones de la institutul Berkley, fost profesor de fizica medicala si fiziologie, chimioterapia nu functioneaza si nu este decat o farsa a industriei cancerului care incaseaza anual profituri de miliarde de dolari. Profesorul sustine ca singurul motiv pentru care medicii prescriu chimioterapie ca mijloc de tratament al cancerului este profitul financiar.

Tratamentul standard impotriva cancerului costa undeva intre 300.000 si 1.000.000 de dolari per pacient.

Dr. Jones a intreprins numeroase cercetari in ultimii 25 de ani, concluzia sa fiind aceea ca chimioterapia mai mult le face rau pacientilor decat sa ii vindece de cancer.

     In medie, persoanele care refuza sa primeasca chimioterapie traiesc cu 12 ani mai mult decat cele care accepta aceasta forma de tratament. Majoritatea pacientilor care primesc chimioterapie mor in decurs de 3 ani de la diagnosticarea bolii, iar altii chiar mai devreme (la interval de cateva saptamani de la diagnosticare).

Profesorul mai sustine si ca pacientele cu cancer mamar care resping tratamentul traiesc in medie cu pana la de patru ori mai mult decat cele care accepta chimioterapia prescrisa.

Vezi aici mai multe despre SALVESTROL www.salvestrol.ro/afectiuni sau SALVESTROLUL DISTRUGE CELULELE CANCEROASE.docx (931672)

Locatia desfăsurării: se comunica la inscriere