VINDECAREA CANCERULUI

16.09.2015 11:59
              Despre vindecarea cancerului s-a scris se scrie si se va mai scrie încă mulți ani de acum încolo.    
       Dar nimic nu este întâmplător, problemele și cauzele care stau la baza afecțiunilor noastre sunt în primul rând de natură spirituală . Înainte de a da leacul  concret pentru vindecarea cancerului, recomand tuturor suferinzilor să-și vindece sufletul.(Acesta este sfatul pe care îl dă Zamolxe discipoior săi.)
     Alături de tematica acestui articol vă marturisesc sincer ca in Esseul scris in urmă cu ceva vreme(CREDINȚĂ, GÂND, LUCRU) explic stiințific cum functionează Autovindecare din punct de vedere fiziologic prin procesele desfășurate la nivel de cortex.
   Boala sufletului duce la boala structuri fizice. Drept penru care puteți să mă contactati la telefoanele mentionate ,  sau mergeți la un duhovnic și mărturisiți-vă, cu părere de rău și cu larimi în ochi, pentru păcatele săvârșite. Apoi cititi psaltirea (psalmii: 1,4,19,22,26,34,39,50,60,63,69, 70 ,12, după care citițí Rugăciune Sf. Ciprian  și rugăciunea Sf. Vasile cel Mare.
1. Postiti neîntârziat, renunțând categoric la carne de orice fel,o zi pe săptămână postiți până seara când puteți mânca puțin și de post.  Până seara consumati 2,5-3 litri de ceai de măceșe infuzie, indulcit cu miere după gust, în care ați stors o lămâie întreagă. 
2. De asemenea consumati 3 lingurițe de polen și dacă se poate crud. 
3. Dormiti cel puțin 7 ore pe noapte și dacă se poate între orle 22.00- și 6 dimineața. 4. Faceți mișcare zilnică pentru plăcerea dumneavoastră cel puțin 30 de minute până când TRANSPIRAȚI. 
5. După efort relaxați-vă total 10-20 de minute. Aș mai avea multe de adăugat invitându-vă pe cei vizați sau pe cei care vor să-și mentină o sănătate de fier ANI MULTI,  la cursurile mentionate pe site-ul meu  https://armonie3.webnode.ro.
      Imi amintesc de spusele lui Toma de Kempis in carte sa URMAREA LUI HRISTOS. Fiul meu, ''Eu sunt Domnul, care dă tărie în ziua necazurilor"(Naum1,7) Vino la Mine ,când ești necăjit. 
      Ceea ce te împiedică cel mai mult de la mângâierea cerească este faptul că te îndrepți prea târziu spre rugăciune. Căci , mai-nainte de a mă ruga pe Mine din toată puterea ta, tu cauți tot soiul de mângâieri în cele din afară. De aceea toate acestea îți folosesc puțin, până iei seama că Eu sânt cel care mântuiesc pe cei ce nădăjduiesc întru Mine și nu este ajutor tare în afară de  Mine, nici sfat folositor și nici doctorie tămăduitoare. 
Dar acum, după ce ți-ai venit în fire, în urma furtunii, întărește-tel a lumina îndurărilor Mele, căci sunt aproape, zice Domnul, ca să pun la loc toate -- nu numai așa cum erau -- dar și mai deplin și cu prisosință
.....................................................................................................................................

Așteaptă-Mă, așteaptă '' că voi veni și te voi tămădui '' (Matei 8,7)

Acestea sunt cele care ne vor aduce pace în suflet și vor pregătii trupul pentru vindecare....  cu  Leacul despre care vorbeam la început : o lingurită de bicarbonat de sodiu  -  full  într-o cană cu apă - înainte de mesele principale (de trei ori pe zi), după trei zile se va simți primele semne ale însănătoșirii - continuați o lună de zile apoi reduceti la doua lingurite timp de o lună - după care consumati căte o lingurită de bicarbonat de sodiu zilnic de regulă tot inainte de a mănca. 
Ce se întămplă de fapt ? Bicarbonatul de sodiu (dar nu cel pentru copt care pe lânga bicebonatul de sodiu mai are și alți aditivi) actionează asupra celulelor canceroase distrugându-le, celule care au fost marcate de sistemul imunitar inainte de a le distruge) 
   De asemenea inainte de culcare luați în gură un vârf de linguriță cu praf de cuișoare obținut prin râjnire. Puteți face acest lucru, pentru ori ce altă afectiune a cavități bucale